2 Haziran 2013 Pazar

BESYO’DA MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından mezuniyet töreni düzenlendi.IMG_0004 copyIMG_0015 copyIMG_9958 copyIMG_0015 sdsdcopyIMG_0019 copyIMG_0023 copyIMG_0025 copyIMG_0027 copyIMG_9876 copyIMG_9878 copyIMG_9894 copyIMG_9971 copy
CÜ BESYO Spor Salonu’nda gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okay Bulut, Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç. Dr. Murat Kangalgil, Besyo Öğretim Üyeleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bulut, öğrencileri büyük bir titizlik ve hassasiyetle yetiştirdiklerini ifade ederek “Öğrencilerimizi, Sadece bu ülkenin değil dünyanın her tarafında hizmet verecek niteliklerde yetiştirmeye özen gösterdik. Bu yük sizler için çok anlamlı ve çok güzel. En büyük hediyenizi evlatlarınız bir meslek sahibi olduklarında yani bugün sizlere verdiler. Şimdiye kadar ki özverileriniz için çabalarınız için evlatlarınızı yetiştirmekte göstermiş olduğunuz gayretler için çok teşekkür ediyorum. Mezun olan arkadaşlarımı kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.
BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangal ise “Velilerimiz, şu anda yaşadığınız duygu herkesinkinden çok daha farklı. Dünyaya geldikleri andan itibaren özenle yetiştirdiğiniz evlatlarınızı yaşam mücadelesi içine bırakmanın vakti geldi. Çocuklarınız bugüne kadar yaptıklarıyla bizim hep takdirimizi kazandılar. Hedefleri için zamanı çok iyi planladılar. Pek çok övgüler aldılar. Bende her öğrencimizi kutluyor, tebrik ediyor ve saygılar sunuyorum” dedi.
Konuşmaların ardından BESYO birincisi Seçil Sevlan, ikincisi Mustafa Güldaş ve üçüncüsü Seda Yıldız ile diğer öğrencilere diplomaları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okay Bulut, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil, Müdür Yardımcısı  Yrd. Doç. Dr. Cem Sinan Aslan,  Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Aynur Otağ, Yrd. Doç. Dr. Tuğbay İnan ve diğer öğretim üyeleri tarafından verildi.
Okul birincisi Seçil Sevlan’ın öğrenciler adına yaptığı konuşmanın ardından, yaş kütüğüne isimlik çakması ile program sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder